Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Zo gebruik jij een 3D pen

Zo gebruik jij een 3D pen

Wanneer je voornemens bent een 3D pen aan te schaffen, dan is het wel handig te weten hoe zo’n pen nu eigenlijk werkt en wat je er allemaal voor nodig hebt voordat je aan de slag kunt. Uiteraard is het logisch dat je eerst een geschikte pen aanschaft, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Om je een idee te geven hoe zo’n pen nu werkt en wat je allemaal nodig hebt om er succesvol mee te kunnen werken, hebben we een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee dus!

 

Op het moment dat je de Pen voor het eerst in de hand hebt, voelt het misschien wat onwennig. Je bent namelijk gewend om direct te beginnen met schrijven, maar dat is nu juist wat je met deze pennen niet hoeft te doen. Om te beginnen, is het verstandig niet direct in de diepte te gaan werken, maar eerst middels een platte tekening een beetje gevoel te krijgen voor deze pen. Je kunt de pen namelijk instellen op verschillende snelheden. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het tekenen van een getal, letter of eenvoudig figuur. Je zult merken dat je hier naarmate je het vaker doen, steeds meer gevoel voor krijgt.

 

Zo kies je een geschikte 3D pen

Wil jij graag weten hoe je een geschikte 3D pen vindt? Dan is het aan te raden om online op zoek te gaan naar de pennen die als best getest zijn. Deze testen zijn namelijk gedaan door meerdere mensen en vooral door mensen met kennis van zaken. Daarbij komt ook dat een gebruiker je natuurlijk veel beter kan voorzien van zijn of haar bevindingen, dan dat je dit leest op de website van de producent zelf. Je doet er daarom dus ook verstandig aan om je zoektocht naar een geschikte 3D pen online te beginnen.