Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Originele sfeervolle schuttingen voor in uw tuin

Originele sfeervolle schuttingen voor in uw tuin

Het afbakenen van een tuin wordt gedaan door het zetten van een schutting of door materialen die dienen als een schutting. U bent vast al wel bekend met een houten schutting. Het is dan ook de klassieker onder de schuttingen. In deze blog geven wij een aantal alternatieven voor de klassieke houten schutting. Zo heeft u meerdere opties om een originele en sfeervolle schutting in uw tuin te plaatsen.

In het wild met een bamboe schutting

Bamboe schuttingen zorgen voor een prachtig natuurlijke uitstraling in uw tuin. Het is een super duurzaam materiaal dat in elke tuin prachtig staat. Bamboe is een volledig natuurlijk materiaal wat ook nog eens duurzaam is. Bamboe groeit enorm snel weer opnieuw aan, iets wat met hout niet het geval is. Een bamboe schutting vergt wel wat onderhoud, het kan verkleuren door aanslag, maar met een beetje aandacht en liefde kunt u jarenlang genieten van het bamboe in uw tuin. Deze soort schutting is perfect voor wanneer u een tuin met veel groen heeft en houdt van natuurtuinen.

Robuust met beton

Als u voor een stoerdere uitstraling in uw tuin wilt gaan, dan is een beton schutting een goede keuze. Zoals de naam al vermoed, is deze schutting compleet gemaakt van beton. Hij is er in allerlei verschillende kleuren en texturen te vinden. U denkt misschien al snel aan grijs, maar er zijn verschillende andere kleuren mogelijk. Zo vindt u een beton schutting die perfect bij uw huis en tuin past. Hij is stevig en kan tegen een stootje, hij gaat dan ook jaren met u mee. Hij haalt gemakkelijk de veertig jaar als u hem goed onderhoudt.

Tools voor het plaatsen van een schutting

Bij het plaatsen van een schutting heeft u meerdere tools nodig. Voor al deze tools kunt u bij Visser & Visser terecht!

 

https://www.visserenvisser.nl/