Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Welke thee past bij welk seizoen?

Met een lekkere kop thee sla je nooit de plank mis. Thuis, op het werk of rustig in een caféetje onderweg: thee is vrijwel nooit verkeerd. Het hele jaar door worden er dan ook veel kopjes thee opgedronken. Hoe leuk is het dan om af en toe af te wisselen met de theesmaken? We snappen dat de keuze van thee af en toe lastig is, er is immers veel keuze. Daarom willen wij jou graag wat vertellen over welke thee er bij welk seizoen past. Zo kun jij gemakkelijk jouw theesmaken rouleren. Lees je mee?

Herfst thee

Een heerlijke herfstsmaak is green autumn dream bio. Dit is een heerlijke thee met zachte, biologische ingrediënten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stukjes appel en kaneel, maar ook aan sinaasappelschil en rozenblaadjes, afgewerkt met een vleugje vanille.  Een ideale smaak voor in de herfst.

Winter thee

In de winter is de theesmaak rooibos chocolate kiss een goede keuze. Deze overheerlijke theesmaak is een combinatie op de klassieke rooibos thee. Het verschil? In deze thee zitten kleine stukjes chocolade. Hierdoor wordt de kruidige smaak ietwat zoeter. Een fantastische smaak voor in de winter.

Lente thee

De lente thee heeft waarschijnlijk de onbekendste naam van dit rijtje: Sencha lemon. Sencha lemon is een variant op een van de bekendste thee smaken, namelijk de groene thee. Wat Sencha lemon thee zo bijzonder maakt, is dat aan de thee citroengras en citroenschil is toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor een verfrissende smaak, perfect voor de lente!

Zomer thee

Als laatste theesoort in dit rijtje komen we aan bij een lekkere zomerthee. Een wat verfrissendere thee, namelijk kokos-meloen. De kokos smaakt voert de boventoon in deze thee, aangevuld met meloen. Daarnaast zit er ook een vleugje appelsmaak in de thee. Samen zorgen deze ingredienten voor een heerlijke vruchtenthee voor in de zomer!

Thee bestellen

Een extra tip die wij jou graag willen meegeven is het verkopen van losse thee. Losse thee is niet alleen specialer dan een ‘gewoon’ zakje thee, ze zien er ook nog eens mooier uit. Ook al is losse thee goedkoper dan zakjes, ervaren toch veel gasten de losse thee als chiquer. Redenen genoeg om in het vervolg verse en losse thee aan te schaffen, toch?