Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Welke subsidies zijn er mogelijk?

Welke subsidies zijn er mogelijk?

Wat wordt er precies verstaan onder een subsidie? Subsidie is een bijdrage die je krijgt voor een project. Je hebt recht op deze subsidie als de overheid jouw project nuttig vindt. Echter zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten projecten, waardoor er ook veel verschillende subsidies zijn. Maar hoe weet je dan precies op welke subsidie jij recht hebt? Er zijn tal van voorwaarden waar jij aan moet voldoen. Diverse subsidies hebben wij alvast voor je uitgelicht. Lees snel verder!

Innovation fund

Het innovation fund stimuleert bedrijven om technologieën te ontwikkelen die koolstof en CO2  reduceren. De projecten moeten zorgen dat ze aan de hand van de berekeningen minimaal 75% CO2 – uitstoot vermijding realiseren. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet je project aan een paar voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld; innovatief, hoe effectief deze is in het tegengaan van GHG-uitstoot en het wordt getest op schaalbaarheid. 

 

Horizon 2020

Dit is het belangrijkste Europees subsidieprogramma voor onderzoek en ontwikkeling. Horizon 2020 stimuleert dan ook wetenschappelijke doorbraken en innovatie binnen het bedrijfsleven en academische wereld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie componenten; Excellent Onderzoek, Industrieel Leiderschap en Maatschappelijke uitdagingen. 

GlobStars

GlobalStars geeft subsidie aan een innovatieve ondernemer die internationale ambities heeft. Daarnaast moet de ondernemer bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en processen. Het doel van GlobalStars is het oplossen van strategische, economische en maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast moet de ondernemer zorgen voor economische groei.  

CEF Transport

Ga jij bezig met het verbeteren van de infrastructuur? Dan kan hiervoor een subsidie aanvragen, namelijk de CEF Transport. Voornamelijk in Europa, hierdoor kan namelijk meer groei en welvaart ontstaan. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je project geschikt zijn op deze fronten; onderlinge samenwerking van het spoorwegnet bevorderen, lange termijn oplossingen voor efficiënte en duurzame vervoerssystemen, vervoerswijzen koolstofarm maken, innovatie en grensoverschrijdend. 

Alle subsidies van Hezelburcht
Natuurlijk was dit lang niet alles, want Hezelburcht heeft veel meer subsidies beschreven op hun website. Zij kunnen je ondersteunen met al deze subsidies en je meer vertellen over Hezelburcht. Bekijk nu hun website, lees meer over de subsidies, en wellicht zit er wel een subsidie tussen die jouw project verder kan helpen! Niet geschoten is altijd mis.

 

https://www.hezelburcht.com/