Teston Esdasdsa
Bedrijven

Wat is telemarketing?

Wat is telemarketing?

Sommige mensen zullen bij telemarketing het beeld hebben van een vervelende verkoper die je telefonisch wat probeert aan te smeren. Die verkopers bestaan. Dat is echter niet per se wat telemarketing hoeft in te houden. Het kan namelijk ook wat terughoudender zijn. Onder telemarketing wordt ook verstaan het benaderen van bedrijven om hun interesse in een dienst of product te peilen. In dat geval wordt enkel geprobeerd een afspraak in te plannen met de partij. Tijdens deze afspraak kan de potentiële klant vervolgens verder geïnformeerd worden over de mogelijkheden. De verkoper of accountmanager kan daarna vervolgens zelf proberen de klant binnen te slepen met een mooie offerte.

Teleleads is jouw telemarketing bureau

Deze benadering is de benadering van Teleleads, een telemarketing bureau uit Zutphen. Wij werken op basis van onze drie key pillars: ervaring, enthousiasme en effectiviteit. Onze telemarketeers gaan op klantvriendelijke wijze op zoek naar bedrijven voor jouw dienst of product. Namens jouw onderneming kijken we of ze interesse hebben in een afspraak voor een informatief gesprek. Als dat het geval is noemen we dat een warme lead. Jij of je accountmanager kan tijdens deze afspraak (die je kunt zien als salesgesprek) de potentiële klant écht overtuigen. Voordeel van deze benadering is dat je van te voren al weet dat de klant interesse heeft.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wil jij meer weten wat Teleleads voor jouw bedrijf kan betekenen? Informeer dan gerust verder naar de mogelijkheden door te bellen naar 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/