Speeddaten in jouw directe omgeving? Ga snel naar Search4love.nl

Search4love, de naam zegt het al, is continu op zoek naar liefde. Spontane liefde, liefde op het eerste gezicht, echte liefde. En die liefde is al regelmatig gevonden! Door singles die zich aanmeldden bij Search4love en meededen aan een speeddate avond. Bij Search4love kun je onder meer speeddaten in Utrecht, Breda en Den Haag. Wij focussen even op Amsterdam. Bij voldoende aanmeldingen wordt iedere week een speeddating event gehouden in restaurant Guilty Food Pleasures. Het gaat hard met de toegangskaarten, zorg dus dat je er op tijd bij bent. Online kun je zien of er nog plek is op een bepaalde avond. Zo rond 19.30 uur zal een en ander beginnen. Hoe alles in zijn werk gaat, wordt door de hostess ter plekke uitgelegd. Kom je met de auto? Het restaurant heeft een eigen parking, wel zo handig!

Ook de actuele gegevens met betrekking tot speeddaten Eindhoven, Deventer en Rotterdam staan online. Het leuke van al die steden is dat iedereen de gelegenheid krijgt singles uit de buurt te leren kennen. Als je in Groningen woont en een match hebt met iemand uit Maastricht worden jullie direct al met een afstandsprobleem opgezadeld. Wil de een verhuizen, dan is er niks aan de hand. Maar het is niet waarschijnlijk dat iemand zomaar z’n huis, baan en sociale leven opgeeft. Search4love voorkomt dit soort issues. Een ander groot pluspunt is dat er gewerkt wordt met leeftijdsgroepen. Alles bij elkaar is de kans dat jij iemand ontmoet die op redelijke afstand woont en in dezelfde levensfase zit als jij behoorlijk groot.

Tot slot geven we je nog een paar leuke vragen mee die je tijdens het speeddaten zou kunnen stellen. Doe er je voordeel mee!

Kun je je droomvakantie omschrijven?

Wanneer had je voor het laatst buikpijn van het lachen en waarom moest je zo lachen?

Stel je wint morgen een miljoen euro, wat is het eerste dat je met het geld gaat doen?

https://www.search4love.nl