Teston Esdasdsa
Image default
Dienstverlening

Huisnummers, naamborden en uithangborden koop je via de Naambordensite

Naambordjes voor bij de voordeur, losse huisnummers, uithangborden, deze naamborden zijn allemaal te vinden bij de Naambordensite. In elke maat die je maar kan bedenken en in ongelofelijk veel kleuren en materialen. Een naambord maakt je woning helemaal af en staat gewoon erg mooi. Bijkomend voordeel van een naambord is dat je visite en de postbode jouw huis goed kunnen vinden.

De winkel van de Naambordensite bevindt zich in Heemskerk. Hier worden alle online bestellingen ontvangen en verwerkt. Alle naambordjes worden zelf bedrukt, geperst en behandeld. Er zijn zelfs categorieën naambordjes die helemaal met de hand worden gemaakt. Bij de Naambordensite is ook een schilder werkzaam, die naambordjes op een prachtige manier met de hand voor je kan beschilderen. Vanuit Heemskerk wordt jouw bestelde naambord naar je toegezonden. De meeste bezorgingen zijn gratis. Wil je liever persoonlijk je naambord komen ophalen? Dat kan. Je bent altijd welkom in de winkel van de Naambordensite. Heb je hulp nodig bij de bestelling van een naambord? De mensen van de Naambordensite staan altijd voor je klaar. Ze zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0251-241364. De telefonische bereikbaarheid is als volgt:

  • Dinsdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00
  • Donderdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00
  • Vrijdag van 13.30 tot 18.00
  • Zaterdag van 09.00 tot 17.00

Stuur je liever een mailtje om in contact te komen met de Naambordensite? Mail je vraag of opmerking dan naar info@ denaambordensite.nl.

Bestel bij de Naambordensite en je hebt je naambord snel in huis

Wil je jouw naambord zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel je naambord dan bij de Naambordensite. Bijna alle naamborden van de Naambordensite kennen een zeer korte levertijd. Vaak kan je al binnen 2 dagen genieten van je naambord. Heb je een houten naambord besteld en laat je de tekst op het naambord schilderen? Vanzelfsprekend is er voor de persoonlijke en handgemaakte en/of handbeschilderde naamborden wat meer tijd nodig om deze te maken, op dit soort borden is de levertijd dan ook wat langer. Een overzichtelijk schema over de bezorgtijden staat op de site.

https://www.denaambordensite.nl/