Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Overweeg je om laminaat te kopen? 4 reden om het wel te doen!

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer voor in je woning kan je worden overspoeld door alle mogelijke opties die er zijn tegenwoordig. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld PVC, laminaat, tegels, vloerbedekking en het gaat zo door. Daarnaast zijn er binnen elke soort ook nog weer diverse categorieën waar je uit kunt kiezen. Toch is laminaat één van de populairste soorten vloeren in ons land. Dit heeft verschillende redenen. Zo is laminaat zelf leggen vrij simpel, is deze soort vloer eenvoudig in onderhoud en heb je de keuze uit tig verschillende opties (kijk bijvoorbeeld eens bij Bebo Parket). Bovendien kun je er nog heel lang plezier van hebben wanneer je er zuinig mee omgaat. In deze blog bespreken we vier redenen om voor een laminaatvloer te kiezen. Lees snel verder!

 

Laminaat zelf leggen? Appeltje eitje!

Terwijl je dat wel zou denken, zelf een laminaatvloer leggen is helemaal niet zo moeilijk. Vooral als je de laminaatvloer in een rechte ruimte zonder uitsparingen en rare hoeken wilt leggen ben je er zo mee klaar. Dankzij het handige kliksysteem van laminaat hoef je allen de planken op maat te zagen en vervolgens makkelijk in elkaar klikken. Simpel!

 

Het onderhouden van laminaat is makkelijk

Veel mensen vinden het fijn om tapijt in huis te hebben. Het is lekker warm en zacht voor je voeten, maar vaak is het ontzetten moeilijk om het tapijt goed schoon te houden. Met name lichte soorten kunnen snel vies worden, zeker als je met schoenen door het huis loopt. Daarom is laminaat een betere keus qua onderhoud. Wekelijks stofzuigen en af en toe de dweil er doorheen, meer is niet nodig. Ook wanneer je allergisch bent voor huisstofmijt is laminaat de beste keuze.

 

Visgraatmotief, extra brede planken, wit of licht eiken?

Wil je een vloer met een visgraatmotief, extra brede planken, in een witte kleur of toch licht eiken? Ben je op zoek naar een duurdere variant of volstaat goedkoop laminaat ook al prima? Met laminaat kun je alle kanten op.

 

Je hebt er heel lang plezier van

Wanneer je netjes en zuinig omgaat met spullen, kun je er lang plezier van hebben. Dit geldt ook voor een nieuwe laminaatvloer. Dit komt omdat laminaat veelal voorzien wordt van een zeer slijtvaste beschermlaag waardoor het niet snel kapot gaat!

 

https://www.beboparket.nl/