Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Meubelviltjes gebruik om je vloer te beschermen

Soms krijg je een ingeving in huis en wil je, je huis volledig anders inrichten. En dan bedoelen we niet per se met ander meubilair, maar eerder een andere inrichting creëren in je eigen huis.  Een andere richting creëren in huis kan veel doen met een bepaalde energie of gevoel wat je in huis hebt. Sommige mensen kunnen dit als fijn ervaren en er is ook iets wat feng shui heet. In deze blog leren we iets meer over feng shui. Lees dus snel verder

Wat is feng shui

Feng shui is een eeuwenoude Chinese filosofie. De feng shui filosofie houdt in dat door gebruik te maken van bepaalde energie in huis en een bepaalde indeling te geven aan je huis dat je geluk en rust kunt ervaren in je omgeving. Je richt het huis in op het welzijn en geluk van jouw en je familie. Door dit goed aan te pakken kan je bepaalde negatieve energieën  uit je huis verdrijven en positieve energie in huis behouden. Feng shui is een pseudowetenschap, maar het is vrij interessant om je hier in te verdiepen. Misschien werkt het misschien ook niet, maar een ding is zeker wat heb je te verliezen door het te proberen. Misschien werpt het zo’n vruchten af en voel je je beter in huis.

Meubelviltjes gebruiken voor je vloer

Als je feng shui gaat introduceren in je huis kom je hoogst waarschijnlijk het een en ander te verplaatsen in huis. Zo moeten bijvoorbeeld banken, stoelen, tafels en lampen verplaats worden. Dit kan nogal rommelig worden en kan uiteindelijk leiden naar krassen en vegen. Als je dit wilt voorkomen kan je gebruik maken van meubelviltjes. Meubelviltjes gebruik je vrij eenvoudig door ze onder je meubels te plakken en zo voorkom je bepaalde vegen en krassen op je vloer. Zo kan je een stuk relaxter te werk gaan, zonder je zorgen te maken voor je vloer.

https://stoeldopshop.nl/meubelvilt/