Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Kijkglas

Een kijkglas voor je machine

Een kijkglas is ideaal, je kan op deze manier namelijk gemakkelijk het niveau, de stroming en de aanwezigheid van bijvoorbeeld het product zien. Het wordt op deze manier gemakkelijker gemaakt om het proces te inspecteren en te volgen. Dit is een voordeel als je regelmatig het proces moet checken. Een kijkglas wordt ook wel controletoestel of inspectietoestel genoemd. Een kijkglas bestaat uit een stalen basisflens een dekflens en de materialen zijn meestal RVS. Voor dat je een kijkglas gaat aanschaffen is het verstandig om na te gaan wat de druk en de temperatuur van de machine is, je wilt namelijk niet dat het kijkglas sneller kapot gaat dan wat hoort. Wil je meer weten over een kijkglas? Lees dan snel verder!

 

Waar je op moet letten

Een kijkglas is ideaal, maar dan moet je wel de juiste hebben. Er zijn daarom een paar dingen waar je over moet nadenken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor enkel of dubbelglas. Dubbelglas kan meer druk aan, maar als je producten wilt bekijken die niet veel druk uitoefenen is enkel glas voldoende. Controleer regelmatig het glas op slijtage, ieder kijkglas kan namelijk slijtage sporen hebben. Het is daarom verstandig om bij het bestellen van een kijkglas altijd een reserve kijkglas mee te bestellen. Een partij waar een kijkglas verkrijgbaar is, is Ebora. Deze partij heeft verschillende kijkglazen in hun assortiment.

 

De partij Ebora

Het is dan ook zeer belangrijk dat je het juiste kijkglas uitzoekt. Er zijn dan ook een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Weet je zelf eigenlijk niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact op met een van de experts. De experts weten er van alles vanaf en helpen je graag verder om het juiste kijkglas te vinden. Op deze manier weet je zeker dat je een kijkglas hebt die perfect bij jouw medium past en lang blijft mee gaan. Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van Ebora!

 

https://ebora.nl/