Teston Esdasdsa
Dienstverlening

5 Redenen om een gecertificeerde slotenmaker te gebruiken

Op een gegeven moment in ons leven, gaan we allemaal de services van een slotenmaker nodig hebben. Of het nu is omdat we ons hebben buitengesloten, een nieuw huis hebben gekocht en de sloten moeten veranderen, of de sleutels in de auto hebben laten liggen, een goede slotenmaker kiezen is geen lichte zaak. Wanneer je in het telefoonboek of op het internet zoekt vind je tientallen bedrijven, maar hoe kunnen we bepalen of ze betrouwbaar zijn of niet? Een gecertificeerde service kiezen is de enige zekere manier om te weten of de slotenmaker een goede training heeft gehad en een goede reputatie heeft.

Hier zijn vijf redenen om van een gecertificeerde slotenmaker gebruik te maken.

1     Gecertificeerde slotenmakers hebben een intensieve training gevolgd en hebben veiligheidsmachtigingen om klanten ervan te verzekeren dat ze een fatsoenlijk en gekwalificeerd zijn. In de meeste staten kan iedereen zich een slotenmaker noemen, waaronder ook criminelen en mensen die voordeel proberen te behalen uit de slechte situatie van een klant. Door een gecertificeerde slotenmaker in te huren, kan de klant gerustgesteld worden doordat ze weten dat ze een hoog gekwalificeerde en ethische professional hebben ingehuurd.

2     Gecertificeerde slotenmakers zijn verzekerd en aangesloten bij een bond. Dit betekent dat wanneer er enige schade mocht ontstaan als resultaat van het werk van de technicus, de eigenaar van het huis niet hoeft op te draaien voor de kosten om het probleem te herstellen. Als er een onverzekerde slotenmaker wordt gebruikt en er ontstaat schade aan het bezit, dan is de eigenaar van het huis verantwoordelijk voor het betalen van het herstel.

3     Slotenmakers doen meer dan alleen sloten vervangen. Vanzelfsprekend kunnen slotenmakers simpele sloten vervangen en openen wanneer klanten buiten hun huis of auto worden gesloten, maar ze kunnen ook beveiligingssystemen, bewakingscamera’s, en kluizen installeren. Veel gecertificeerde slotenmakers zijn bij met de nieuwste technieken om een huis te beveiligen zoals paniek knoppen, sterk beveiligde toegang, en biometrische sloten die vingerafdrukken gebruiken als “sleutel.”

4     Gecertificeerde slotenmakers zijn vaak getraind en ervaren met de manier waarop criminele denken. Slotenmakers kunnen vastgoedeigenaren helpen met het evalueren van de veiligheid van hun huizen en voertuigen en plannen ontwikkelen om hen te beschermen tegen criminelen. Vele slotenmakers worden geroepen na inbraken om sloten te vervangen en om er zeker van te zijn dat huizen veiliger zijn en hebben ervaring in het omgaan met en hoe je potentiele criminele kan dwarsbomen.

Gecertificeerde slotenmakers zijn 24 uur per dag te bereiken. Ongeacht de tijd, hulp is maar een telefoontje verderop. “Locksecure.nl” verzorgt slotenmaker services 24/7 in Amsterdam en omstreken

http://www.locksecure.nl