Teston Esdasdsa
Image default
Mode en Kleding

3 misvattingen over het dragen van een push up bh

3 misvattingen over het dragen van een push up bh

Veel vrouwen hebben vooral tijdens de jongere jaren wel een met het idee gelopen om een push up bh aan te schaffen. De voornaamste reden die hiervoor werd gegeven, was om simpelweg te laten lijken alsof je borsten een stuk groter waren, dan dat deze in werkelijkheid waren. Toch is dit ook tevens één van de meest voorkomende misvattingen als het gaat over het dragen van een push up bh. Het maak dan niet uit of je een normale push up of maximizer push up bh draagt, want het dragen van beide is namelijk niet enkel en alleen bedoeld voor het groter laten lijken van je boezem. In dit artikel gaat we verder in op verschillende misvattingen die worden gemaakt, zodat je een goed en helder beeld hebt van een push up bh.

Niet alleen voor kleine borsten

Er wordt vaak gedacht, dat een push up bh enkel is geschikt voor vrouwen met kleine borsten. Dit is dus absoluut niet het geval. Juist voor een grotere cupmaat zijn push up bh’s uitermate geschikt. Heb je een wat kleinere cupmaat, dan is bijvoorbeeld te bralette een stuk fijner om te dragen. Nu vraag jij jezelf vast af, wat is een bralette? Een bralette bh is een bh zonder beugels. Vooral voor een iets kleinere bh maat, is dit dus uitermate geschikt. Heb je grotere borsten, dan zal je merken dat het ontbreken van beugels ervoor kan zorgen dat het op ten duur te zwaar wordt, waardoor je kans hebt op klachten aan je schouder, rug en eventueel nek.

Onnatuurlijk

Een andere misvatting die vaak wordt genoemd, is dat het dragen van een push up bh zorgt voor een onnatuurlijk gezicht. Toch is dit absoluut niet waar! Het gaat er namelijk om, dat je de juiste maat kiest. Dit geldt voor iedere bh die je draagt. Wanneer je namelijk een te kleine of te grote bh draagt, dan is het inderdaad zo, dat het wellicht ietwat vreemd oogt. Door te kiezen voor de juiste maat, is dit dus absoluut niet het geval.

Slecht voor je borsten

Doordat je borsten worden ‘gelift’, wordt er vaak gedacht dat dit slecht is voor je borsten. Integendeel zelfs! Doordat een push up bh extra ondersteuning biedt, zal het juist een stuk comfortabeler zitten. Vooral wanneer je de hele dag loopt of bezig bent, is de juiste ondersteuning van je borsten essentieel.

 

Gerelateerde artikelen

Welk materiaal voor je rugzak?

Dames truien van Demm

Wat is een stylist?