Teston Esdasdsa
Image default
Dienstverlening

Wil jij weten hoeveel het gaat kosten als je alle lampen van je bedrijf vervangt door led-exemplaren

Ledonline.nl maakt een gratis offerte -inclusief LED noodverlichting voor je!

Ledonline.nl denkt met je mee wat betreft winkel, beautysalon, garage, showroom, horecazaak én etalage verlichting. Ook over kantoorlampen die voldoen aan de hoogste kwaliteit én de geldende energie-labels adviseert Ledonline.nl je graag. Een led die je veel ziet in kantoren is het paneel. En dan met name in twee maten:

-120 bij 30 cm;

-60 bij 60 cm.

Deze afmetingen komen overeen met gangbaar systeemplafond, wel zo handig! Je hebt in beide gevallen de keuze uit 3000K warm wit licht of 4000K natuurlijk wit licht (kleurcode 830 of 840). Het witte armatuur ziet er strak uit. Het energieverbruik in Wattage is 36. De lichtopbrengst in Lumen is 4500. Een andere belangrijke waarde – de Lumen / Watt verhouding – is 125. De led-panelen zijn optioneel dimbaar. De kleurweergave (CRI) is >80. Het licht valt in een gradenbundel van 120.

Voor wat extra sfeer zou je naast de panelen een of enkele armaturen aan de wand kunnen hangen. Een voorbeeld is de Stretto Up Down. Een hip lampje voor aan de muur dat in zwart en wit leverbaar is. De ronde behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De lamp heeft twee lichtbronnen van 255 Lumen. De een schijnt naar boven, de ander naar beneden. Het is een zuinige lamp: slechts 6 Watt. Je kunt zelf de gradenbundel instellen van 0 tot 120 graden.

Er zijn natuurlijk veel meer kantoorlampen naast panelen en muurlampen. Het Ledonline.nl-team bespreekt graag alle opties met je. Dat kan bij Ledonline.nl aan het Weidehek in Breda, bij jou op de werkvloer of online. Laat maar weten wat jou het best uitkomt! Tijdens zo’n kennismakingsgesprek kun je alle vragen stellen die je maar hebt over led in het algemeen en bepaalde led-armaturen. Vervolgens kan Ledonline.nl aan de slag met een lichtplan op maat om je tijdens een tweede gesprek te kunnen vertellen wat er in jouw specifieke geval allemaal mogelijk is.

https://ledonline.nl

Gerelateerde artikelen

Takken van psychologie

Alles wat je moet weten over het inhuren van getalenteerde restaurantmanagers

Waarom begrafenisondernemers zouden moeten webcasten