Wasmachine reparatie Amsterdam is er voor uw gemak. Laat ons het repareren!

Wasmachine reparatie Amsterdam garantie en vakmanschap

Wasmachine reparatie Amsterdam biedt een volledige garantie van 1 jaar op vakmanschap voor uw reparatie en nieuwe onderdelen. Als u gemoedsrust wilt dat de reparatie waarvoor u hebt betaald goed is, bel ons gerust, onze technici zijn allemaal gekwalificeerd en hebben 30 jaar gecombineerde ervaring achter de rug!

Wasmachine reparatie Amsterdam – wie zijn wij?

Wasmachine reparatie Amsterdam is meer dan 30 jaar werkzaam in de witgoed reparatie branche. Het is als het ware overgegaan van vader op zoon.

Wij streven er altijd naar om excellente en uitzonderlijke service te bieden.

Go the extra mile is heel normaal voor ons team.

Wij zijn het team dat A-service en aftersales biedt.

U zult altijd iemand binnen het team van wasmachine reparatie Amsterdam vinden die naar uw vraag luistert en zich zorgen maakt over uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger.

Of je nu in Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid-Oost woont, we zijn er om je te helpen.

Onze kernfixeringsfilosofie is:

Identificeer snel het probleem met uw apparaat

Stel een kosteneffectieve oplossing voor – soms is dit een reparatie en soms moet het item worden vervangen. We verspillen geen tijd en geld aan het repareren van apparaten als het niet economisch is om dat te doen.

Wasmachine reparatie Amsterdam is er voor uw gemak. Laat ons het repareren!

Voorzie je van een werkend apparaat zodat je het weer kunt vergeten (merk je ooit op dat je alleen beseft hoe fantastisch je wasmachine, vaatwasser, wasdroger, enz. is wanneer het niet werkt?)

We bieden 6 dagen per week service in Amsterdam en omgeving. Hiernaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar om een afspraak in te plannen of om vragen te stellen aan onze telefoniste.

Via het contactformulier op onze website kan je je vraag stellen, via ons online reserveringssysteem kunt u uw afspraak aanvragen. Bel onze klantenservice op 06-86360040 en wij sturen zo snel mogelijk een technicus naar je toe. ZELFDE DAG waar mogelijk of we werken nauw met u samen om een monteur te sturen zodra er een beschikbaar is.

Onze servicewagen is volledig uitgerust met reserveonderdelen voor de meeste gangbare merken en modellen van nieuwe en oudere witgoed machine. Wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, diepvriezers … wij zorgen ervoor dat uw huishouden soepel blijft werken!

Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks repareren van huishoudelijke apparaten in uw huis en bedrijf. Of u nu een wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast heeft, ons vriendelijke team kan u helpen. Wij repareren en onderhouden.

Wij bedienen alle grote merken apparaten en onze technici hebben een enorme hoeveelheid kennis over deze producten, evenals technisch ondersteund advies van het merk. Alle servicewagens zijn goed gevuld met reserveonderdelen die de wachttijd voor het voltooien van de reparatie van uw apparaat kunnen verkorten. Het doel bij vaatwasser reparatie Lelystad is om uw apparaat snel te laten repareren met de minste overlast voor u. We zijn trots op onze snelle, efficiënte en vriendelijke klantenservice.

Niet alleen kan vaatwasser reparatie Lelystad uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger repareren, maar onze technici kunnen u advies geven en u helpen met het nemen van de juiste beslissing: repareren of nieuw kopen.

https://witgoed-reparatie.net