Waarom Hofkens HIG het juiste bedrijf is voor uw schoonmaak? lees verder

Hofkens HIG is al 57 jaar actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren ze honderden professionele schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Reguliere schoonmaak voor jou

Op zoek naar reguliere schoonmaak? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke, wij zijn er voor jou en maken een schoonmaakprogramma op maat. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

U kunt kiezen uit 1 van de diensten of meerdere. Samen kijken we wat het best bij u past en wat werkt. Een op maar gemaakt plan zodat jij je zonder zorgen kan focussen op je werk.

Hofkens HIG voor uw schoonmaak

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Want dit dragat sterk bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos uit handen. Ons klantenbestand is zeer divers. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende branches . Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. 

Kwaliteit en veiligheid bij Hofkens HIG


Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit zi eje terug in onze medewerkers, ze zijn namleijk hoogopgeleid. Hierdoor beschikken ze over veel kennis over het schoonmaken in diverse omgevingen. Hiygiëne is altijd het geen dat op 1 staat bij ons. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. T Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.  

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/