Vervang uw dak na een daklekkage

Heeft u een dak dat is voorzien van bitum? Dit is een type dakbekleding waarbij het lastig is te bepalen waar het probleem is ontstaan. Na vele regenbuien kan een daklekkage helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Voorkom daklekkage op uw pannendak

Bij een oude boerderij, riante villa en kleine stadswoning komt een daklekkage helaas regelmatig voor. Dit komt door achterstallig onderhoud, beschadigde of rottende dakpakken of scheuren in de nokvosten. Een daklekkage komt hierdoor regelmatig voor en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Door dakpannen te hergebruiken kunt u besparen op de renovatiekosten. Laat dampdoorlatende folie aanbrengen of nieuwe panlatten monteren door Dakonderhoud Nederland. Zijn uw dakpannen zo ver beschadigd dat deze vervangen moeten worden? Kies dan voor een goedkope variant in de vorm van geglazuurde pannen of edelen engobe dakpannen. De dakpannen zijn duurzaam en zorgen er ook nog eens voor dat ze vele jaren meegaan.

Door een gloednieuw dak aan te leggen is een daklekkage verleden tijd

Bij een oude woning of kantoorpand heeft u vaak last van daklekkage. Dit komt omdat het een ouder dak is en het risico op lekkage daarmee is vergroot. Hierbij is het van belang dat u zo snel mogelijk een expert inschakelt. In wat voor geval dan ook; u wilt een daklekkage verhelpen óf voorkomen. Door de specialisten van Dakonderhoud Nederland in te schakelen, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en service. Zodra u de hulp inschakelt, ontvangt u een eerlijk advies. Het kan namelijk voorkomen dat alleen de beschadigde dakpannen moeten worden vervangen. Deze dakpannen worden uit voorraad geleverd en liggen hierdoor binnen de kortste keren op uw dak.