Testonesdasdsa

Plastic bekers of kartonnen koffiebekers laten betdrukken? Geen probleem!

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u kartonnen koffiebekers of plastic bekers kunt laten bedrukken? Wellicht dat PromoCups voor u iets kan betekenen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van bekers in verschillende materialen. Gemiddeld is er een standaard levertijd van ongeveer twee weken, maar dan weet u wel zeker dat het van goede kwaliteit is voorzien! Maar mocht er echt nood aan de man zijn, dan kunt u ook een aanvraag doen voor een spoedlevering.

 

Kartonnen koffiebekers laten bedrukken is een fluitje van een cent!

Bij Promocups zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van kartonnen koffiebekers. Zo kunt u kiezen uit enkelwandige kartonnen koffiebekers of dubbelwandige kartonnen koffiebekers die te bedrukken zijn. Daarnaast hebben ze ook biologisch afbreekbare koffiebekers en koffiebekers die op voorhand al bedrukt zijn. Als u kartonnen koffiebekers wil laten bedrukken, dan kan dat vanaf 1000 stuks. Bovendien is er spraken van gratis verzending en gratis ontwerp op de bedrukte bekers. Ze beschikken ook over de accessoires voor koffiebekers, zoals roerstaafjes, deksels en sleeves. Bij PromoCups kunt u dus voor alles terecht!  

Plastic bekers laten bedrukken was nog nooit zó eenvoudig

Ook als het gaat om het bedrukken van plastic bekers is er een ruim aanbod om uit te kiezen. Zo biedt PromoCups plastic bekers, smoothie bekers, polycarbonaat glazen en event cups aan om te laten bedrukken. Onze PP-eventcups zijn zelfs onbreekbaar en vaatwasser bestendig, waardoor ze eenvoudig hergebruikt kunnen worden. Wanneer u de juiste plastic beker heeft gekozen, hoeft u hem enkel nog te laten bedrukken met uw logo. U kunt vragen naar onze offerte, zodat we snel aan de gang kunnen en u tijdig uw bestelling in huis. Een ding is zeker, u heeft de bedrukte koffiebekers en plastic bekers snel en tegen de beste kwaliteit in huis!