Op zoek naar een romantisch cadeau?

Wilt u uw partner verrassen of heeft u samen iets te vieren? Dan is een romantische overnachting of een weekendje weg naar een andere stad het ideale geschenk. Geniet van uw eigen luxe en comfortabele kamer, romantische diners bij kaarslicht en ontbijtjes op bed. Bent u toe aan ontspanning? Reserveer dan een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage.

Geniet van een royaal verblijf

Lijkt bovenstaand verblijf u wel wat? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Hotel Eindhoven. Zo heeft u keuze uit 9 diverse soorten kamers en suites, van comfortabel tot aan suites met eigen jacuzzi. Daarnaast biedt Hotel Eindhoven speciale bruidssuites aan voor een extra romantische huwelijksnacht of jubileum. Droom lekker weg in uw eigen 2-persoonsbubbelbad of kijk een goede film in het aparte zitgedeelte met flat screen-tv.

Het aanbod van Hotel Eindhoven rijkt nog verder dan de 263 kamers. Overdag heeft u gratis toegang het wellness-center, inclusief beautysalon. Geniet vervolgens van een romantisch diner waarna u heerlijke wijnen en cocktails kunt proeven in de prachtige bar van OZZO. Proeft u liever uw geluk in Jackscasino? Alle hotelgasten van 21 jaar en ouder hebben hier gratis toegang toe. Na een heerlijke avond kruipt u onder de dekens van uw kingsize bed waarna u wakker wordt met ontbijt op bed. Blijft u liever de hele dag op uw kamer of suite om te genieten van alle luxe? Maak dan gerust gebruik van de roomservice, daar is het voor bedoeld. 

Meer informatie?

Wilt u overnachten in Hotel Eindhoven en wilt u dit combineren met diner en ontbijt in één prijs of een activiteit in de omgeving? Bekijk dan ook eens de diverse arrangementen. Daarnaast biedt Hotel Eindhoven diverse scherp geprijsde last-minutes aan voor al haar typen kamers. Zo verblijft u voor een extra voordelig prijsje. Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/