Naast de BHV moet u ook het bedrijfsnoodplan van uw onderneming in Tilburg op orde hebben

BHV is een van de eerste zaken die u als bedrijf in Tilburg goed op orde moet hebben. Als ondernemer bent u immer verplicht om ervoor te zorgen dat uw werkvloer veilig is. Een belangrijk onderdeel van de veiligheid binnen uw bedrijf, is kennis op het gebied van BHV. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, moeten een of meerdere personen binnen uw onderneming in het bezit zijn van een geldig NIBHV diploma. Dit is echter slechts een onderdeel van het bedrijfsnoodplan. Het bedrijfsnoodplan is het totale werkboek voor bedrijfshulpverleners binnen uw organisatie. Zowel interne aspecten als omgevingsfactoren worden meegenomen in het totale plan. Het bedrijfsnoodplan dient bedrijfshulpverleners voor te bereiden op alle mogelijke calamiteiten. Hulp nodig bij het opstellen van een goed bedrijfsnoodplan? Bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg kunt u terecht voor deskundige begeleiding én voor het volgen van een BHV cursus.

BHV en vele andere cursussen te volgen bij een bureau in Tilburg

Een veilige werkomgeving heeft u niet zomaar. Er zijn hiervoor heel wat zaken die u moet regelen. Om te beginnen, is het belangrijk dat u goed bent voorbereid in het geval er zich noodsituaties voordoen. Het is verplicht dat een of meerdere personen een cursus op het gebied van BHV in Tilburg hebben gevolgd. Als resultaat ontvangen zij een BHV certificaat. Dit certificaat is te behalen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Naast de BHV cursus, kunt u bij dit bureau in Tilburg ook terecht voor diverse andere cursussen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Denk hierbij aan een VCA en EHBO cursus. Ook helpt dit bedrijf u met het uitvoeren van ontruimingsoefeningen, zodat al uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen in het geval er brand uitbreekt of er zich een andere noodsituatie voordoet.

Heeft u de BHV binnen uw bedrijf in Tilburg goed op orde?

Als ondernemer met personeel in dienst, bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers tijdens het verrichten van de werkzaamheden. Zo moeten alle productieprocessen binnen uw bedrijf op een veilige manier verlopen. Ook moet u goed voorbereid zijn, voor het geval er onverhoopt toch iets misgaat. De eerste stap hierin, is ervoor zorgen dat voldoende personen binnen uw bedrijf in Tilburg beschikken over een geldig BHV certificaat. Zij weten precies hoe te handelen in geval van nood helpen de nare gevolgen van een noodgeval zoveel mogelijk te beperken. Ook is het belangrijk dat uw bedrijf over de juiste materialen beschikt voor crisissituaties én dat uw bedrijfsnoodplan op orde is. Een specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid, Calm Veiligheidsadviesbureau, helpt u graag met het opstellen van de huidige gang van zaken en adviseert u meteen hoe u de veiligheid in uw bedrijf nóg beter kunt maken.