Met het Fibaro Home Center bedient u alles in huis van een afstand

De verlichting uitdoen, de beamer laten zaken en een film starten en dat alles zonder op te staan uit uw luie stoel. Het klinkt als een droom, maar het kan echt! Het is allemaal mogelijk wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center. Dit domotica product en andere diverse producten van Fibaro bestelt u eenvoudig bij Domotica Shop. Zodra u het apparaat in huis heeft, installeert u het gemakkelijk zelf. Met slechts één druk op de knop bedient u wat u maar wilt. Door het systeem te koppelen aan uw smartphone, bedient u uw verlichting, verwarming en meer ook gewoon van afstand.

Met een Fibaro Home Center haalt u een kwaliteitsproduct in huis

Een Fibaro Home Center is een heel handig apparaatje. Dat niet alleen, hij ziet er ook nog eens mooi uit. Zo heeft het product een exclusieve aluminium behuizing. Dit zorgt in de eerste plaats voor een nette en degelijke uitstraling, maar biedt ook optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het uiterlijk is slechts een voordeel dat het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Ook is het systeem eenvoudig te installeren, beschikt het over een slimme, zelf in te delen software en is er een goede communicatie tussen het systeem en uw pc of smartphone. Bent u al overtuigd om een Fibaro Home Center te gaan aanschaffen voor in uw woning? Dan is het aan te raden het assortiment van Domotica Shop eens te bekijken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft als het om domotica gaat.

Stel zelf scènes samen met het Fibaro Home Center

U kunt uw Fibaro Home Center instellen met behulp van scenes. Wanneer er zich een zogenaamde ‘trigger’ voordoet, worden deze scenes geactiveerd. Enkele hiervan zijn het weer, de tijd en de locatie. Wilt u bijvoorbeeld elke avond op dezelfde tijd de lichten dempen, zodat u weet dat het tijd is om u klaar te maken om te gaan slapen? Stel dit dan in als bijvoorbeeld de nachtmodus. Wilt u energie besparen door overdag de lichten uit te zetten? Ook deze scene stelt u eenvoudig in via de Fibaro Home Center. Met dit domotica apparaat, laat u uw huis voor ú werken. Wilt u alles weten over de verschillende scenes die mogelijk zijn? Neem dan zeker eens contact op met een specialist als Domotica Shop. Zij vertellen u er met plezier alles over.