Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Koffiebar huren voor een beursstand of evenement

Koffiebar huren voor een beursstand of evenement

Een koffiebar huren voor een beurs of evenement? Bar Company is je partner! Je ziet ze vaak staan en waarschijnlijk heb je er ook al eens koffie gedronken. De koffiebar op een beursstand of evenement is razend populair en ideale manier om je gasten een warm welkom te heten. De barista’s maken op ieder moment van de dag de lekkerste cappuccino’s met de mooiste latte art. Zo worden alle bezoekers echt verwent en verast wanneer ze jouw evenement of beurs bezoeken.

Een koffiebar huren met koffieprinter

Een mooie toevoeging aan een koffiebar is het huren van een koffieprinter. Een koffieprinter zet geen koffie, maar maakt mooie prints op de schuimlaag van de cappuccino. De barista maakt eerst een mooie cappuccino met stevige schuimlaag en de koffieprinter print vervolgens iedere gewenste afbeelding op de cappuccino. Een kopje koffie van een koffiebar wordt zo nog net iets specialer.

Een koffiebar huren met de uitstraling die bij jouw evenement past

Een koffiebar is op zich natuurlijk al speciaal, maar het wordt pas echt uniek als de bar is aangepast aan de sfeer van het evenement of de beursstand. Met een mobiele koffiebar is het heel eenvoudig de stijl van de bar aan het evenement aan te passen. Er zijn veel verschillende soorten bars met feestelijke, natuurlijke of luxe uitstraling, dus er is voor elk evenement of beursstand wel een passende koffiebar te vinden.

Extra’s en uitbreidingen

Naast de heerlijke espresso’s en cappuccino’s, is het mogelijk de koffiebar uit te breiden met veel verschillende extra’s. koekje er bij? Of toch een verse huisgemaakte brownie het is allemaal mogelijk wanneer je een koffiebar gaat huren. En organiseer je een wintermarkt vergeet dan zeker niet de glühwein als uitbreiding bij de koffiebar. Ben jij nog opzoek naar een mooie koffiebar met de beste barsita’s? Kijk dan zeker eens bij de jongens en meisjes van Barcompany. Bij deze rasechte barista’s stroomt de koffie door de aderen en zij maken van iedere koffiebar een waar succes.

https://www.barcompany.nl/