Teston Esdasdsa
Image default
Winkelen

Je volgende smartphone hoesje zelf ontwerpen doe je hier

Een smartphone hoesje zelf ontwerpen, gemakkelijk en snel en zonder dat je moet beginnen kliederen, knutselen en lijmen? Dit doe je online bij xpressing.nl. Deze website is ideaal voor zij die de standaard smartphone hoesjes die je in (online) winkels aantreft, veel te saai en onpersoonlijk vinden. De oplossing ligt voor de hand: maak er gewoon zelf eentje! Door een leuke foto of zelfgemaakt design te gebruiken als basis, maak je je smartphone hoesje meteen een heel stuk meer ‘jij’. Wil je een familielid, geliefde, vriend of vriendin verrassen met een origineel cadeau? Ontwerp een smartphone hoesje voor hem/haar met een grappige of leuke foto van jullie tweeën. Succes verzekerd! 

Gemakkelijker kan haast niet

Maar hoe gaat het precies in zijn werk, zelf je eigen smartphone hoesje ontwerpen op Xpressing? Zoals gezegd, heb je geen schaar, lijm en glitterpapier, maar slechts een computer met internetverbinding. In de online designstudio van deze website laad je de foto op die je wil gebruiken als basis, of ga je aan de slag met een geheel eigen ontwerp. Voeg een paar woordjes tekst toe indien gewenst en je hoesje is al bijna klaar! Het enige wat je dan nog moet doen, is op ‘bestellen’ klikken en tot vijf werkdagen geduldig wachten op je hoesje. Gemakkelijker kan haast niet! Xpressing stelt je in staat te ontwerpen voor alle mogelijke types smartphone, van bekende merken als Samsung en Apple tot kleinere spelers als OnePlus.

Ontwerp zelf een mooi en stevig hoesje

Een smartphone hoesje dat je zelf hebt kunnen ontwerpen, daar wil je uiteraard lang plezier aan beleven. Om ervoor te zorgen dat je hoesje lang mee kan gaan, voert deze expert twee kwaliteitscontroles uit alvorens jou het hoesje op te sturen. Eentje door de print operator, en eentje tijdens een uitgebreidere kwaliteitscontrole. Wil jij aan de slag om zelf een mooi en stevig hoesje te maken voor je telefoon? Ga dan snel langs bij de website van deze expert!

Gerelateerde artikelen

Twijfel jij over MYOMY’s My Paper Bag of een andere shopper?