Inbraak werende rolluiken van Celerol geven u een veilig gevoel

De rolluiken van Celerol zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of woning goed beveiligd is. Celerol, de specialist in rolluiken uit Den Haag, bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het monteren en produceren van rolluiken. Wij hechten grote waarde aan het nakomen van afspraken en het leveren van uitstekende kwaliteit. Ook werken we zeer professioneel en zorgen we ervoor dat uw rolluik op maat zo snel mogelijk wordt geleverd en gemonteerd. Wij voeren voornamelijk montages en reparaties van rolluiken uit in Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Zwijndrecht, Breda, Uden, Papendrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk en Leiden. Maar we werken ook door het hele land. Alle rolluiken van Celerol worden bouwkundig gemonteerd op kokers. Hierdoor ontstaat er een zelfdragende constructie. Elk rolluik wordt voorzien van een elektrische motor van 230V. Alle rolluiken worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Celerol zorgt voor een vertrouwd en veilig gevoel!

4 verschillende typen rolluiken voor uw winkel, bedrijfspand of woning

Celerol heeft 4 verschillende typen inbraakwerende rolluiken. De 4 typen rolluiken zijn: gesloten rolluik, perfo rolluik, buis rolluik en woning rolluik.

Het gesloten rolluik wordt vaak gebruikt voor bedrijfspanden. Het luik zorgt voor een solide afscherming dat hierdoor vandalisme en inbraak tegengaat. Door een gesloten rolluik worden ramen hermetisch afgesloten.

De perfo rolluiken en buis rolluiken worden vaak gebruikt voor winkelpanden. Omdat deze luiken niet helemaal gesloten zijn kunnen voorbijgangers alsnog uw etalage bewonderen. Dichte rolluiken zijn in drukke winkelstraten vaak niet meer toegestaan omdat de dichte luiken het aanzicht van de winkelstraat niet mooier maken. Ook voor de brandveiligheid in een winkelstraat is een dicht rolluik niet gewenst.

Het woning rolluik wordt, zoals de naam al zegt, gebruikt voor woningen. Door een rolluik bij uw woning is uw woning extra beschermd tegen inbrekers. Uw woning binnenkomen wanneer u rolluiken voor de ramen heeft is voor een inbreker dermate lastig dat ze niet snel voor uw woning zullen kiezen. Naast de beveiliging geeft een rolluik bescherming tegen geluidsoverlast, wind en regen. Ook zorgt het rolluik voor isolatie en kunt u uw slaapkamer eenvoudig verduisteren.

https://www.celerol.nl/