Garderobe- en laptopkasten online bestellen

Voor het veilig opbergen van laptops en tablets voor uw uw bedrijf of onderwijsinstelling bieden wij diverse laptopkasten. In ons assortiment vindt u vaste als verrijdbare kasten in allerlei maten en kleuren. Voor alle kasten geldt dat ze CE-gecertificeerd zijn en voldoen aan de veiligheidsnormen. Vrijwel iedere laptopkast heeft een handig oplaadsysteem inclusief stopcontacten. Een speciaal toegevoegde sequencer box zorgt ervoor dat overbelasting te allen tijde wordt voorkomen.

Afhankelijk van het aantal bezoekers/klanten/medewerkers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een basic kast voor tien laptops of een laptop trolley. In de eerste passen 10 laptops. In de tweede 30. Vanzelfsprekend zijn er ook allerlei tussenmaten verkrijgbaar.  

Van garderobekast tot schoolkluis
Bij Locker.nl staan de klanten altijd op nummer 1. Zo proberen wij met een afwisselende serie garderobekasten aan ieders wensen en eisen te voldoen.
Heeft u een enkel exemplaar nodig of een set van meerdere kasten? Gaat uw voorkeur uit naar garderobekasten van staal of juist van hout? Wat uw smaak ook is, u vindt vandaag precies die ene garderobekast die u zoekt.

Onze kasten zijn voorzien van moderne, betrouwbare sloten. U kunt hierbij zowel kiezen voor een cilinder- als een valgrendelslot. Als u uw bestelling heeft geplaatst, vindt de levering al binnen drie tot vijf werkdagen plaats. Komt het u beter uit de kasten zelf op te halen, dat is geen enkel probleem. Ook ‘s avonds en in de weekends bent u meer dan welkom. Voor vragen en/of advies is onze klantenservice te bereiken via 0164-764422. We horen graag van u!

 

https://www.locker.nl/