Garantiebanen invullen dankzij een groot personeelsbestand

U heeft een aantal posities beschikbaar die u voor garantiebanen reserveert. Maar hoe komt u aan goed personeel? Dat doet u door hulp van WerkgeversServicepunt West-Brabant in te schakelen. Deze specialist beschikt namelijk over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Op die manier worden uw vacatures altijd op een goede manier ingevuld. De specialist let daarbij ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld met het creëren van garantiebanen. Garantiebanen zijn beschikbaar voor mensen met een beperking. Kwaliteit bieden met het opvullen van vacatures met de meest geschikte mensen en daardoor financiële voordelen bewerkstelligen: dat is waar de specialist voor staat.

Uitstekende personeelsservice, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van garantiebanen, bij specialist

Als u WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelt voor het vinden van goed personeel voor garantiebanen dan wordt u de personeelsservice uit handen genomen. Zo bent u natuurlijk altijd op zoek naar goed personeel om uw openstaande vacatures op te vullen. Wilt u hier zelf niet te veel tijd aan besteden? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Deze specialist helpt u met de complete personeelsservice, op een maatschappelijk verantwoorde manier, bijvoorbeeld met garantiebanen, en met de benodigde kwaliteit. Bedrijfsanalyse, het zoeken van personeel, het melden van vacatures, het uitbesteden van werk, het realiseren van garantiebanen en het aanbieden van flexibele arbeid: de specialist regelt het voor u.

Specialist biedt bij realisatie garantiebanen kosteloze bedrijfsanalyse, werving en selectie

Kies voor loyale werknemers en creëer mogelijkheden voor garantiebanen binnen uw bedrijf. Het zal u meer opleveren dan u wellicht in eerste instantie denkt. De specialist biedt u diverse voordelen. Zo vormt de specialist één aanspreekpunt voor alle informatie op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt de specialist een kosteloze bedrijfsanalyse en zorgt deze voor kosteloze werving en selectie. Wilt u bijvoorbeeld garantiebanen creëren binnen uw bedrijf? Dan helpt de specialist bij alles dat met de realisatie daarvan te maken heeft. Zo zorgt de specialist ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de garantiebanen en u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.