Testonesdasdsa

Fruitbox of fruitmand laten bezorgen als zakelijke klant

Via Topfruit.nl kun je op eenvoudige wijze als zakelijke klant een fruitbox of fruitmand bestellen en deze laten bezorgen op een gewenste locatie. Bestellen op rekening is mogelijk via een factuur. Hiervoor maak je een zakelijk account met je KVK nummer aan bij Topfruit.nl. Je hebt via dit bedrijf de keuze uit diverse fruitboxen in verschillende groottes. Kies er eentje bijvoorbeeld als je iemand met een gezond geschenk wilt feliciteren, beterschap wilt wensen of een zakelijk succes wilt vieren. Je kunt deze fruitbox of fruitmand – vaak binnen 24 uur – laten bezorgen via Topfruit.nl op ieder gewenst adres in Nederland.

Welke boxen kun je bestellen?

Ook als particulier kun je bij Topfruit.nl terecht voor het laten bezorgen van een fruitbox of fruitmand bij iemand anders of bij jezelf. Binnen het assortiment van dit bedrijf vind je tal van verschillend samengestelde fruitboxen. Er zijn standaard boxen maar ook speciale varianten die gevuld worden met heerlijke exotische fruitsoorten. Daarnaast kun je bij Topfruit.nl ook terecht wanneer je een biologische fruitbox of fruitmand wilt laten bezorgen. Tijdens het bestelproces word je verder de keuze gegeven nog een kaartje en eventuele extra producten toe te voegen om jouw fruitbox verder te personaliseren.

Maak je box extra speciaal

Extra geschenken zijn bijvoorbeeld gezonde nootjes, een set met tijdschriften of onder meer een receptenboek. Er is eveneens een fruitbox of fruitmand via Topfruit.nl te bestellen en laten bezorgen met een waterfles met infuser waarmee je vers fruitwater kunt maken. Wanneer je jouw geschenk helemaal naar wens hebt samengesteld dan voer je de locatie in waar je de fruitbox wilt laten bezorgen. Wil je dat jouw fruitbox op een specifieke dag aankomt? Dan kun je daar ook voor kiezen. Via Topfruit.nl kun je een fruitbox van maandag tot en met zaterdag laten bezorgen. Je rondt vervolgens de bestelling af door te kiezen voor een betaalmethode. Dit kan via iDEAL of je creditcard zijn, maar achteraf betalen met een PayPal-account of met AfterPay behoort ook tot de opties.