Een tweede hypotheek voor 50-plussers in de omgeving van Den Bosch en Oss

U bent een 50-plusser en u wilt een tweede hypotheek afsluiten. U heeft nog niet veel afgelost op uw huidige woning, maar heeft wel veel overwaarde op uw huidige woning. Hier wordt echter geen rekening mee gehouden, waardoor u in de problemen kunt komen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Een hypotheek voor flexwerkers in de omgeving van Den Bosch

Wilt u een hypotheek afsluiten? Maar twijfelt u of dit mogelijk is omdat u een flexwerker bent? Adviesburo Van Uden is er voor u. Hier is dit zeker mogelijk. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.

Een goede hypotheek is mogelijk voor starters nabij Oss

U bent een starter en samen met uw partner wilt u een hypotheek afsluiten. U vindt echter de NIBUD normen te zwaar en dit heeft invloed op de woningmarkt. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.