Teston Esdasdsa
Image default
Industrie

Een TSG-spuitgietbedrijf, uniek in Nederland

TSG-spuitgieten, het is een spuitgietproces dat slechts enkele bedrijven in Nederland toepassen. Een van dé specialisten in TSG-spuitgieten is spuitgietbedrijf Structura. Structura is een spuitgieterij gelegen in Beringe. Het bedrijf levert maatwerkproducten in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. U kunt er terecht als u kunststofproducten – zoals behuizingen, frames, covers en panelen – wilt laten spuitgieten voor de apparaten- en machinebouwsector, de stallenbouwsector, de tuinbouwsector, de medische sector, enzovoort. Welke voordelen TSG-spuitgieten met zich meebrengt, dat ontdekt u hieronder.

Alle voordelen van TSG-spuitgieten op een rijtje

Er zijn veel voordelen verbonden aan lagedrukspuitgieten of thermoplastisch schuimgieten. De kunststofproducten zullen een wand hebben met een dikte tot 40 millimeter. Daarnaast zullen er geen inkrimpingen of invalsplekken zijn. Als u kiest voor de TSG-producten van spuitgieterij Structura, heeft u ook een grote ontwerpvrijheid. Daardoor kan het spuitgietbedrijf u voorzien van kunststofproducten op maat. Het is bovendien mogelijk om uw producten in kleine en in grote series op te leveren. Doordat spuitgieterij Structura al decennialang meedraait, werkt het bedrijf op een efficiënte manier. Daardoor hebben ze een hoge doorloopsnelheid en worden uw producten op maat binnen de vier weken geleverd.

Neem contact op met deze spuitgieterij voor meer info

Als u kunststofproducten op maat wilt of u heeft vragen over de werkwijze van dit bedrijf, neem dan contact op met spuitgietbedrijf Structura uit Beringe. De gespecialiseerde medewerkers luisteren graag naar uw wensen. Aan de hand van uw briefing zoeken de experten naar het perfecte kunststofproduct op maat. De spuitgieterij zet bovendien een duidelijke en persoonlijke communicatie voorop, waardoor u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen. Bij Structura heeft u altijd één aanspreekpunt en kunt u altijd rekenen op een grote flexibiliteit in productie en service. U mag er dus zeker van zijn dat u goed terechtkomt en dat u kwalitatieve producten zal krijgen.

Gerelateerde artikelen

Goede machineonderdelen laat u op maat maken bij een professional

Bewerkingen met een profielwals laat u uitvoeren door deze specialisten