Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

Positieve stroom van energie

Vedische astrologie

Vastu is een oude en een prachtige implementatie van Vedische astrologie, voor bijvoorbeeld horoskop Widder. Het wordt grotendeels geassocieerd met de bouw van gebouwen, zowel commercieel als residentieel. Maar in de diepte is Vastu een wetenschap die zich uitstrekt tot het plannen van steden.

Een van de meest voorkomende manieren waarop we het bestaan ​​van Vastu in ons dagelijks leven kunnen herkennen, beste Stier, is door gebruik te maken van Muhurtas. Muhurta is een gunstige tijd voor het verwerven van een stuk grond of het initiëren van de bouw op een locatie. Dit is een eeuwenoud en goed geaccepteerd concept afgeleid door heiligen en scholen.

Het concept van Muhurta is generaties lang doorgegeven. Alleen al door te kiezen voor een puja of een viering op de juiste en gedefinieerde tijd volgens de kosmos, kunnen we ervoor zorgen dat we huizen maken die gezondheid, geluk en voorspoed voor het hele gezin brengen. Zo’n huis zou ervoor zorgen dat we het maximale uit Dharma, Artha, Kama en Moksha halen, en dit zou ons dichter bij de goddelijke kracht brengen.

Vastu

Vastu is een wetenschap en een kunstvorm groot gebaseerd op de vijf krachten van de natuur, die aarde, water, wind, vuur en ether zijn. Per Vastu, wanneer iemand een evenwichtstoestand bereikt tussen deze krachten, heeft dit een positieve invloed op onze acties, geluk, gedrag en elk aspect van ons leven, lieve Horoskop.

Een oude mystieke kunstvorm die ons leert ontwerpen, Vastu kan gezien worden als een wetenschap die onze omgeving verklaart en de invloed die ze hebben op ons leven.

In wezen is Vastu Shastra gebaseerd op de fundamentele energieën in de natuur. Deze omvatten energie van de zon, maan, aarde, de kosmos, wind en ook de magnetische, thermische en lichte energieën. Een goed gebruik van Vastu, in elk aspect van onze uitgebreide leefomgeving, zorgt ervoor dat we een leven leiden dat gelukkig en gezond is.

Het comfort van Vastu

En als iemand geïntrigeerd is door moeilijkheden, zorgt Vastu voor comfort. Zelfs als iemand pijn heeft, met Vastu, kan men voldoening vinden. Een gebouw gemaakt volgens de basisprincipes van Vastu zorgt voor ritme in de innerlijke omgeving. Dus terwijl u onnodige zorgen over het hoofd ziet, is men beter uitgerust om dagelijkse situaties het hoofd te bieden.

Het is bekend dat Vastu welzijn bevordert, iemand in staat stelt om over spanningen heen te komen en een goed voorteken is voor interpersoonlijke relaties. Dit werkt op het oppervlak en op diepere emotionele niveaus.

Wanneer je thuis- of werkomgeving is gemaakt met een echte Vastu-constructie, bevordert dit de helderheid van de geest. Degenen die in het gebouw wonen, kunnen creatief denken, en hoewel dit in één het vermogen om juiste beslissingen te nemen veroorzaakt, zorgt het ook voor een hogere mate van vreugde in de algehele leefomgeving! De ene slaapt goed, voelt zich de hele dag opgefrist en energiek en kan ook gemoedsrust krijgen.

De afgelopen decennia heeft Vastu als een kunstvorm een ​​heropleving gekend. Mensen uit alle hoeken van de wereld en uit alle lagen van de bevolking, gaan nu voor Vastu-overleg voordat ze de laatste hand leggen aan de ontwerpen voor hun huizen of kantoren.

Evenzo, als u een nieuwe kamer toevoegt aan uw huis of als u van plan bent door te gaan met een aantal algemene reconstructieactiviteiten op uw kantoor, werkt Vastu-overleg zeer effectief.

Als alternatief kan men gaan voor vastu-consult in de vorm van enkele alledaagse remedies die een minimale of geen reconstructie vereisen, maar een positieve stroom van energieën induceren en de spirituele vibraties van een leefomgeving in hoge mate kunnen verbeteren.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Gerelateerde artikelen

Wat doet een PR bureau?

Een voetbaldoel kopen dat bij mij past

Is een aanhangwagen verzekerd