Een gespecialiseerd bedrijf dat onderzoek doet naar voedselveiligheid, zoals salmonellaonderzoek

Voor veel bedrijven is voedselveiligheid belangrijk. Goed onderzoek daarnaar is dus ook zeer belangrijk. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een onderzoek naar allergenen in voedingsmiddelen. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Uw product ondergaat allerlei processen tijdens het productieproces. Hierdoor veranderen de eigenschappen van het product steeds Toch moet het product aan eisen op het gebied van kwaliteit en smaak. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Wanneer u een voedingsproduct produceert, is het belangrijk dat u rekening houdt met mogelijke allergieën. Veel mensen zijn namelijk allergisch voor verschillende voedingsproducten en bestanddelen, zoals noten, melk of gluten. Dit geldt ook voor onder andere make-up en chemicalieën. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.