Dozen na het kopen in een dag geleverd

Wanneer u nieuwe spullen, bijvoorbeeld dozen, gaat kopen wilt u deze zo snel mogelijk in huis hebben. Bij een specialist is dit mogelijk! De dozen die wij verkopen worden binnen 24 uur geleverd op de plaats van bestemming. Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo bent u verzekerd van een 24-uurs levering door De Jong Verpakking.

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Het is erg fijn wanneer een leverancier u ook op zaterdag en zondag kan voorzien van uw gewenste producten. Zeker als u dozen gaat kopen. De Jong Verpakking bezorgt in het weekend! U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

Dozen voor uw assortiment kopen

Bent u opzoek naar dozen om uw voorraad in op te slaan? Kies er dan voor om dzzen te koppen bij een specialist in dit vakgebied, zoals De Jong Verpakking. Zij voorzien u van deskundig advies waanneer u op zoek bent naar hoogwaardige dozen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortiment dozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional