Teston Esdasdsa
Image default
Dienstverlening

Bij Naambordkopen.nl kunt u genieten van veel variatie

Net als met zoveel zaken tegenwoordig is er op het gebied van naamborden veel variatie. Iedere stijl en elk materiaal heeft zo z’n eigen charme en voordelen. We bespreken een aantal mogelijkheden en gaan hierbij uit van het aanbod naamplaatjes en huisnummers van Naambordkopen.nl. Een betrouwbare webwinkel met een grote voorraad, snelle levertijden en scherpe prijzen!

Handgemaakte en glaslook naamborden

Een met de hand gegoten cottage naambord, ook wel Engels naambord genoemd, ademt een landelijke en rustieke sfeer uit. Veel gebruikte kleuren zijn wit, zwart, blauw en groen. Voor de letters en de cijfers wordt vaak gekozen voor wit, zwart, goud of crème. Een afbeelding maakt een ambachtelijk bord als dit helemaal af. Een paar opties: een molen, huis, zeilboot, haan, paard, hond, poes, duif en vlinder. Bent u een bloemenmens? Kies dan voor een cottage bord met appelbloesem, lavendel, een roos of narcis. Het is natuurlijk niet verplicht, maar de platen bieden genoeg ruimte voor naam én huisnummer. Dat scheelt weer een tweede bordje, toch?

Glaslook naamborden ogen strak en modern. Ze hebben een RVS achter-plaat en mooie bevestigingsdopjes. De tekst wordt in dit geval in de achterkant gegraveerd. De voorkant van de luxe kunststof plaat blijft zo mooi egaal. Het kleinste exemplaar is 15 bij 7,5 cm. Het grootste bord heeft de afmetingen: 25 bij 26 cm. Deze ruitvormige plaat kunt u persoonlijk maken met een specifieke kleur tekst en huisnummer. Zwart, wit of grijs zorgen voor een bescheiden look. Rood, oranje of lichtgroen geven het glaslook bord een vrolijke twist.

Unieke naamborden

Wilt u iets unieks bij de voordeur? Kies dan voor een uithangbord of een verlicht naambord. Op eerstgenoemde komen we een andere keer terug. Wat verlichte naamplaten betreft, heeft u twee keuzes:

–        solar verlichte naamplaten;
–        led verlichte naamborden.

Solar verlicht betekent dat het bord op zonne-energie werkt. Geen draden dus, wel zo handig. In het bord zit een oplaadbare batterij. Zodra het donker wordt, licht het bord op. Net als solar is led een duurzame keuze. Er is geen zuiniger lamp op de markt dan de ledlamp. De led-verlichte naamplaten zijn gemaakt van acrylaat oftewel plexiglas. De tekst en het huisnummer krijgen kleur door de ledlamp. U kunt hierbij gaan voor rood, groen, blauw, geel / oranje, roze, warm-wit of wit.

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

5 Redenen om een gecertificeerde slotenmaker te gebruiken

Abortus in Nederland

Jouw iPhone kan je toevertrouwen aan de experts van PDArepair